Indonesiers storen zich aan kerstversiering


 Subforum In het nieuws 
64 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > In het nieuws > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
paulana
Gebruiker
spacer line
 


Zo zo Veer

Geef jij effe een visitekaartje af toe maar,
Haatzaaien doen ze ergens op een andere site en zullen je met open armen ontvangen

Voor jou ook de beste wensen Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Om Swastiastu

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Dat programma waarover wimroma het heeft, was ook bij BVN te zien.
Je hebt gelijk wimroma


Om Swastiastu

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 31-12-2010 21:54 Veer01 wrote:
Nogmaals,ik lees hier zoveel bullshit nu dat ik stop met die onzin.Ooit zei iemand me.,..je moet niets zeggen tegen een roodbilbaviaan,dat is waar ik nu aan denk,als ik reacties lees van sommigen die Wilders nog steeds vergelijken met een soort Hitler,of die democratisch gekozen groepen niet willen zien als partij.Nou hoor ik van meer mensen dat t hier wemelt van haatzaaierij en onrust,dit forum heeft zijn langste tijd gehad als gezelligheidsplek en behoeft misschien een andewre moderator ook .Zoek t ff lekker uit zeg,zo hoeft t voor mij niet meer,Happy Newyear.
Jij bent slim, als je jezelf niet meer kunt/wil verdedigen, stel je gewoon dat een ander daar schuld aan is. Helaas zal dat niet heel makkelijk gaan daar dit forum geen democratie is, net als de PVV.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Het is ook moeilijk de PVV te verdedigen in een democratie zoals we die hebben in Nederland. Zeg maar eigenlijk onmogelijk. Niet alleen staat de PVV voor een sterke polarisatie in de Nederlandse gemeenschap. De PVV is ook geen partij. Zoal we kunnen zien mag geen van de PVV deelnemers ook maar iets zeggen voor dat Geert er een plasje over heeft gedaan. Een land is niet te regeren vanuit onderbuik gevoelens.
Wat mij betreft ook nog zeer borrelende gevoelens. Voor nu is het geheel redelijk onschadelijk door gedoogsteun aan de regering, en de PVV kent geen democratisch proces in de organisatie PVV. Daarmee diskwalificeert Wilders zichzelf. Door het dictatorschap in zijn eigen organisatie zal de organisatie PVV ook geen lang leven beschoren zijn. Kwestie van tijd. De onvrede in Nederland beperkt zich niet alleen tot de politiek. De uiting in het politieke deel is het meest zichtbaar.

Onder de oppervlakte is de onvrede velen malen groter.

Het integratie vraagstuk en is daarvan slecht een onderdeel Veer.
De vraag zou moeten zijn, waarom is onvrede? Ik hoop dat er een politieke partij wakker wordt en definieren waarom dit zo is, en belangrijker, hoe dit op te lossen voor de komende generaties. Want er zijn nogal wat problemen. Wilders legt alleen een zere vinger op de plek. Meer niet. Een aanvaardbare oplossing zal ook nooit uit zijn organisatie komen.


It's only kinky the first time.

bambang
Gebruiker
spacer line
 

De PVV is eigenlijk een beweging/vereniging. Een groep mensen die bij elkaar komt om te proberen veranderingen te bewerkstelligen. Het is geen politieke partij. Ze neemt wel deel aan de verkiezingen maar neemt geen zitting in het kabinet. Vrijheid zit in de benaming PVV (Partij voor de Vrijheid). De leider gedraagt zich als een dictator.
De PVV draagt geen boodschap uit en heeft geen diepgang. Het is spierballentaal: ďWe zullen ze eens mores leren.Ē Het grootste deel van het programma heeft met integratie/immigratie en islam te maken. Dit is wat magertjes om echte politiek te bedrijven.
Het heeft inderdaad met onderbuikgevoelens te maken. De politieke partijen moeten nu wel dit probleem aanpakken. Het wordt een zware kluif. Alles 30 jaar terugdraaien gaat niet meer. De wereld is veranderd.
De mensen willen een oplossing hebben dat voor de lange termijn werkt. De oplossing dient streng maar rechtvaardig te zijn.
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


http://www.elsevier.nl/web/Opi(...)rsenen-Flauwekul.htm
RECHTSE EN LINKSE HERSENEN? FLAUWEKUL
vrijdag 31 december 2010 09:24

Politieke overtuiging in de hersenen? Onzin
Politiek is een vulkanisch eiland, aldus de Duitse filosoof Ernst Cassirer. De politieke vorming van individuen en samenlevingen zijn altijd onderhevig aan verandering en invloeden van buitenaf. Politiek is kortom geen aangeboren eigenschap van de mens.

Het is of er een hersenspoeling heeft plaats gevonden.
Gewoon nadenken hoe het toch komt dat zulke personen zijn kans zien om een groot aanhang te verkrijgen.
Je kan het veroordelen of niet het is ontstaan doordat de huidige politieke partijen het niet op loste en weer in hun oude gewoonte terug sukkelde nadat al door Pim Fortuyn was aangekaart dat aan die immigratie problemen een oplossing gevonden moesten worden, maar vooral aan die immigratie golf van Islamieten uit de wereld waar ze thuis horen en niet zich hadden moeten vestigen in westerse georiŽnteerde landen.
Je ziet het als voorbeeld aan Denemarken, waar ze op moeten passen of er gebeuren het zelfde als in Bombay.
Een vrije mening uitingen komt in het geding, en het verbaast mij enigszins dat mensen die in IndonesiŽ zitten zo iets kunnen bagatelliseren, en een oordeel over Wilders plaatst of hij schuldig is aan het geen gebeurd in de wereld.
Zij moesten beter weten beoordeelt aan wat er in IndonesiŽ gebeurd en nog gebeurd.
We moeten blij zijn dat er zo iemand er is, de andere ingekapseld politiek van linkse signature wakker schud die verdeelde verhoudingen niet op hun waarde weten in te schatten.
Als men ieder gelijk zouden behandelen dan zou het niet zo vaart hebben gelopen, maar omdat de linkse kerk de nieuwe Nederlanders een voorkeur behandeling gaven, krijg je dat er mensen zijn die dat niet pikken.
Het werkt niet om positieve discriminatie te helpen op te zetten, en vooral niet juist van mensen die je denkt dat zijn mensen van een arbeidklasse die voor jou gelijk behandeling in hun eigen volk eerst.

WEG MET HET VOORKEURSBELEID EN DISCRIMINATIE
http://www.kennislink.nl/publi(...)onen-werkt-averechts
Schaafsma geeft toe dat van bedrijven verwacht wordt dat ze tegenstrijdig lijkende principes combineren. Aan de ene kant moeten achterstanden van allochtonen weggewerkt worden en moeten culturele verschillen gewaardeerd worden. Aan de andere kant moet juist het gevoel van eenheid binnen een organisatie bewaard blijven. Daarom is een voorkeursbehandeling voor allochtonen volgens Schaafsma niet handig: dat veroorzaakt gevoelens van onrechtvaardigheid, voornamelijk bij autochtonen. Het is natuurlijk wel heel belangrijk om te zorgen dat discriminatie geen kans krijgt. Uit haar onderzoek blijkt dat werkgevers nog vaak allochtonen weren om hun Ďaardí. Daarom pleit Schaafsma bijvoorbeeld voor anoniem solliciteren zodat onbewuste vooroordelen geen rol kunnen spelen bij de selectie van werknemers.

Dat heeft altijd goed gewerkt, dan pas kan je ook goede hulp bieden aan anderen
Als je dan nog even terug kijk naar Boer Koekoek, om Paulana uit te leggen dat JanMaat niet de man was waar Nederland op stond te wachten.
Het was Boer Koekoek die wel veel aanhang gekregen had en zo ook de politiek scherper gezet, om de gezetelde een waarschuwing te geven.
Het heeft niet veel geholpen, maar toch het heeft meen K wel twee kamer zittingen van 4 jaren mee gegaan.
JA het zal wel eens over gaan zoals de LPF is over komen.
Wilders heeft hier mee geleerd dat je heel voorzichtig moet zijn en daarom zoín constructie bedacht.
Toch komt hij ook in moeilijkheden, omdat er mensen op af komen die voor eigen gewin hun positie verbeteren.
Neen de Nederlander bestaat wel, maar met een eigen voor ingenomenheid, en daar vallen we in een valkuil.
Dus PVV zal heel veel moeilijkheden krijgen, daardoor krijgen ze mijn stem niet, tenzij de regulieren partij geen oplossing weten aan te dragen dat de hulp aan ieder mens gegeven moet worden.

Een mooie spotprent van TrouwVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Ja Om Ziel, Janmaat daar zaten we niet op te wachten , evenmin als op Koekoek die overal tegen was en toch een aanhang had en waarom had hij die aanhang..
Mij dunkt dezelfde reden als nu met Geert politieke onvrede. Waarom kunnen wij die in Indonesie wonen geen mening hebben, ook wij stemmen!! en de kranten 3 die elke dag per mail binnenkomen + BVN TV we leven toch niet achter de maan.

Die periodes heb ik bewust meegemaakt ,1 van de redenen om weg te gaan uit Europa
Wat jammer is die oeverloze discussies die ruzie en onrust brengen op het forum.
Leven en laten leven vooral je politieke voor/afkeur is hier levensgevaarlijk. Je wordt er op afgerekend en niet alleen daarop. Internet is wat jezelf schreef een medium geworden om anoniem mensen af te breken. Willen we daar aan mee doen--ik niet.

Goetjes Paulana


Om Swastiastu

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Paulana Ieder zijn mug zou K denken.
die discussie die u en BintangJan samen hebben gehad dat vind K persoonlijk maar een gezever van je welste.
Niemand zit daarop te wachten geen verbindingen met wat de doorsnee mens wat aan heeft.
Alleen jullie tweeŽn waar we in moesten meegaan, maar geen gesprekstof doet opwaaien.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Er is nogal een verschil tussen Geert Wilders en wijlen Pim Fortuyn.
Fortuyn was hoogleraar. Wilders zal intellectueel nooit op zo'n hoogte kunnen komen.

Zoveel is wel duidelijk.


It's only kinky the first time.

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Om Ziel

Waarom zo aangebrand
Met Bintang ben ik niet alleen in "gesprek" het heet toch niet voor niets Omong omong
een beetje lachen wat is daar op tegen, Zelf schrijft u dat dit niet meer uw favoriete site is omdat men afgebroken wordt. En nu deze ommezwaai? Waarom doe je niet mee in die praathoek, u brengt toch ook die leuke moppen..snap het niet Emoticon: Confused

Maar er zit ook niemand te wachten op ruzie of onenigheid toch.


Selamat Tahun Baru /Swasti warsa anyar 2011 dumogi SHW micayang kerahajengan
lan kesukertan manah mejeng sareng sami.
Om Swastiastu

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Op 01-01-2011 14:41 schreef zieleffe:
Paulana Ieder zijn mug zou K denken.
die discussie die u en BintangJan samen hebben gehad dat vind K persoonlijk maar een gezever van je welste.
Niemand zit daarop te wachten geen verbindingen met wat de doorsnee mens wat aan heeft.
Alleen jullie tweeŽn waar we in moesten meegaan, maar geen gesprekstof doet opwaaien.

Klik om het oorspronkelijke plaatje te bekijkenIk heb gisteren de 1ste keer wat in dit topic geschreven en nu ben ik de zondebok, hoezo tolerantie, dat gezever over geloof , moslim en islam daar word je vrolijk van

Waarom zo persoonlijk als dat topic Omong omong storend is meld je het toch bij Jeroen.

Dit heeft niets met het onderwerp te maken Om Ziel, ieder zijn mening okay. Ik woon in RI en ga online stemmen, maar mag geen mening hebben, waar slaat dat op.. Emoticon: Confused


Om Swastiastu

pierre
Gebruiker
spacer line
 

Indonesiers storen zich aan kerstversiering. Emoticon: Wink
senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 


On 01-01-2011 20:42 pierre wrote:
Indonesiers storen zich aan kerstversiering. Emoticon: Wink


Nu al? Het is nog lang geen kerstmis Emoticon: Devil


hati hati, pelan pelan

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Paulana schreef

Die periodes heb ik bewust meegemaakt ,1 van de redenen om weg te gaan uit Europa
Wat jammer is die oeverloze discussies die ruzie en onrust brengen op het forum.
Leven en laten leven vooral je politieke voor/afkeur is hier levensgevaarlijk. Je wordt er op afgerekend en niet alleen daarop. Internet is wat jezelf schreef een medium geworden om anoniem mensen af te breken. Willen we daar aan mee doen--ik niet.

Goetjes Paulana

Mijn Antwoord hier op was

Paulana Ieder zijn mug zou K denken.
die discussie die u en BintangJan samen hebben gehad dat vind K persoonlijk maar een gezever van je welste.
Niemand zit daarop te wachten geen verbindingen met wat de doorsnee mens wat aan heeft.
Alleen jullie tweeŽn waar we in moesten meegaan, maar geen gesprekstof doet opwaaien.

Sorry K ben niet aangebrand, en ook niet boos, maar gewoon even duidelijk laten weten dat in dat geschrijf in Omong Omong tussen jullie, er niets aan hebben.
Dat vergeten sommigen en hebben dat zelfs nog niet door, je hier geen open discussie opgang houd.
Het was een vergelijk, beter over politiek dan over koetjes en kalfjes
Daarom zie je mij niet zo veel in die Omong Omong

Ik heb gisteren de 1ste keer wat in dit topic geschreven en nu ben ik de zondebok, hoezo tolerantie, dat gezever over geloof , moslim en islam daar word je vrolijk van.
Dit heeft niets met het onderwerp te maken Om Ziel, ieder zijn mening okay. Ik woon in RI en ga online stemmen, maar mag geen mening hebben, waar slaat dat op..


Dat laatste heb K niet geschreven, natuurlijk mag je een mening hebben, maar lees eens goed wat je schreef.
Over die politieke voor/afkeur is zeer gevaarlijk???
En laat je eigen door willekeurig mensen buiten deze site je mond snoeren K dacht het niet
Politiek bemoeid zich ook met mensen, en waarom is het dan gevaarlijk om over die politiek te hebben.
Beter dan!!!! wat K geschreven had in mijn vorige posting.

Waardoor hier nu Piere op reageer dat het over Kerstversiering gaat.
Dan gaat het toch over moslims, geloof en Islam.
Ja daar word K ook niet vrolijk van , maar het is wel een Item dat iemand het de moeite neemt het te plaatsen.
Dat er dan weer zijdelinks over Pakistan gaat is dan bedoeld om dat als een voorbeeld te nemen.
Zo ook dat je een voorbeeld kan nemen wat er in AlexandriŽn Egypte gebeurd is, dat daar weer mensen het leven laten met een vieze bom.
Dat noemt men hier excessen, nou dat zijn dagelijkse gebeurtenissen, die ook straks dicht bij kunnen gaan plaats vinden, omdat er meer steeds meer Moslims komen, en elkaar onderling al niet verdragen.
Het zwijgen van wat er in IndonesiŽ gebeurd is al erg genoeg.
Sorry voor het ongemak, het gevoel van verkeerde interpretatie van mijn zijde, maar hoe moet je het dan duidelijk maken dat je ook wel eens door schiet met berichten die voor anderen niet zo er toe doet op openbare topic .
Je bent het niet alleen er zijn meer dames en oudere heren, die zich niet houden aan de thema van een topic.

Dat was inderdaad het onderwerp van dit topic dat Anne Mieke inbracht. Maar Zieleffe gaat het dan hebben over een Pakistaanse vrouw die ter dood veroordeeld was voor het beledigen van de islam en jij maakt het helemaal bont door er de multiculturele samenleving hier in Nederland bij te halen met oa. dat belachelijke voorbeeld van dat rookhok. Als de moderatoren dit laten staan, dan voel ik me ook niet belemmerd om hierop te reageren.Sapolidi had ook al zo iets laten blijken dat de moderators het wel goed vinden, wat we schrijven.
Daar heeft hij wel eens gelijk in dat we wel eens vaak afdwalen naar andere themaís.
Dat is misschien wel zo, maar K denk onvermijdelijk, omdat je dan met voorbeelden komt, die er wel toe doet.
Dicht bij de thema zit waar je weer op kan reageren.
Verders had die andere topic beter kunnen heten Omong kosong, dan Omong Omong
Nou verders, leuker kan K het niet maken, maar wel gevoeliger, voer voor het nieuwe Jaar. Emoticon: Wink Emoticon: BlushVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Zo ken ik u weer Om Ziel,

U heeft mij al eens eerder om mijn mening gevraagd in een door u geopende topic
Die mening heb ik toendertijd ook gegeven (fam. Molukken) en weet je nog hoe het afliep..kijk dat wil ik voorkomen. Ook laatst in een ander topic werd ik frontaal aangevallen, donderslag bij heldere hemel. Die mensen hebben voor mij geestelijke armoede als ze alleen kunnen schelden-beledigen en in herhalingen vervallen.
Gelukkig ben ik niet op mijn mondje gevallen en kan een reply geven zonder scheldwoorden te moeten gebruiken, maar het maakt wel dat je op je hoede blijft, voor zekere personen.Wil niet zeggen dat ik niets meer schrijf...dat zou de persoon in kwestie wel heel goed uitkomen, jammer maar helaas voor degene...

Groetjes Paulana Emoticon: Party!


Om Swastiastu

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Ik heb die naam Omong omong niet bedacht, en noem het voor mij zelf praathuis
Omong kosong tsjaa past wel beter, Om Ziel die Bin-Lada is een goede, blij dat je toch meedenkt in die omong kosong, gewoon effe lachen niks kwaads bij toch Emoticon: Wink

En het is niet alleen tussen Bintang en Paulana, anderen doen ook mee bv Anorak die is leuk..


Om Swastiastu

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

96,360,467 pageviews Een website van indahnesia.com