Vakantieliefde gezocht


 Subforum Gezocht & Aangeboden 
57 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Gezocht & Aangeboden > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
paulana
Gebruiker
spacer line
 

Door zo'n oproep serieus of niet, ligt het forum overhoop.
Weer een kans om met modder te gooien, en die kans neemt men natuurlijk, want wanneer komt er weer zo'n gelegenheid voor de ego-trippers.

Lieve jongen van 29 : jij lacht in je vuistje om dat stelletje ongeregeld hier op de site?
Ik kan het je niet kwalijk nemen, tis net een kleuterklasje, maar dan met "volwassen mensen".

Om Swastiastu

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Kom met wat meer gegevens,dat wat er nu voorhanden is , is te weinig en je ziet wat daaruit kan worden. Men wil jou best helpen maar zo gaat het niet.


Om Swastiastu

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Misschien kan Bambang die andere leden ook noemen, die dit topic belachelijk hebben gemaakt. Paulana reageerde tamelijk laat op die oproep.

Dat zou de verhoudingen enigzins rechttrekken, als alleen de zwarte Piet naar Paulana doorspelen.

Maar daar krijgt Bambang natte voetjes- Lafaard


Om Swastiastu

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Op 19-12-2010 18:07 schreef paulana:

Anne Mieke je dacht toch niet dat het een serieuze vraag was, en dat na 6 jaar
geen adres niets alleen een naam , een hotel een winkel... Emoticon: ConfusedDit was voor mij een doodgewone opmerking en geen bijbedoelingen.


Om Swastiastu

sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 21-12-2010 04:29 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]
Krantenartikelen zijn gepubliceerd. Dat u bepaalde kranten niet onder ogen komt, betekent nog niet dat iets nooit is gepubliceerd.

Wanneer aangehaalde bronnen niet aangetoond kunnen worden mag aan de betrouwbaarheid ervan getwijfeld worden. En dat doe ik dan ook met volle teugen.


U heeft de neiging alles opzij te schuiven wat u niet welgevallig is en enigszins negatief t.a.v. RI is.

Met enigszins negatief kan ik best leven omdat ik ook wel weet en ondervonden heb dat er op velerlei gebied behoorlijk wat schort in IndonesiŽ. Maar wat u hier op dit forum in de loop der tijd allemaal neergetypt hebt is de overtreffende trap in negativiteit wat betreft het land en haar inwoners. Even ter herinnering dat bewuste lijstje van u waarbij de bevolking wordt beticht van bedriegerij, oplichterij, onlogisch denken, xenofobie, racisme en nog een stoot negatieve kenmerken daar tussen in. En uiteraard weer met een niet bewezen onderzoek waarbij de bevolking in de internationale top-10 van de meest onbeleefde volken zat. U kunt dus begrijpen dat ik deze onzin niet alleen van mij afschuif zijnde niet welgevallig, maar ze zelfs in hoge mate verwerpelijk vind.


Wel als u alleen maar gelooft wat er officieel of "wetenschappelijk" is onderzocht, up to you. Ik vermoed echter dat u een maatschappij als deze - vol met schimmenspel en sandiwara - dan niet erg zal begrijpen.

Als u uit dat schimmenspel en toneel alleen maar tot de conclusie bent gekomen dat de bevolking in IndonesiŽ van geen kanten deugt, dan hecht ik inderdaad meer waarde aan echt wetenschappelijk onderzoek vermengd met eigen ervaringen die zo objectief mogelijk worden weergegeven en waarbij de nodige nuances worden gebruikt.sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 21-12-2010 04:42 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]
Kan best op elke site staan. Maar elke Indonesier weet dat de werkelijkheid anders is: hoe kan de katholieke kerk al een ledenbestand hebben van 10% van de bevolking als de moslims 89% uitmaken? Dan blijft er maar 1% over voor de protestanten, hindoes, confucianisten en boeddhisten. En - sorry - ik geloof eerder de katholieke kerk (hoewel verre van mijn favoriete religie maar wel zeer punctueel met registratie) dan de Indonesische overheid of de moslim-geestelijken (die het percentage 89% baseren op "natte vinger"-werk daar er geen centrale "overheid" c.q. centrale registratie is bij de moslims zoals bij de katholieken). It's all about power .

Ik heb gelezen dat volgens het eerste principe van de Pancasila de staat is gebaseerd op het geloof in ďde ene en enige GodĒ. Dat betekent onder meer dat alle IndonesiŽrs MOETEN zijn ingeschreven bij een van de zes erkende godsdiensten: islam, protestantisme, katholicisme, hindoeÔsme, boeddhisme en confucianisme.
Volgens het ĒCIA Factbook ď van juli 2010 is de bevolking naar religie als volgt ingedeeld: moslims 86,1%, protestanten 5,7%, Rooms Katholieken 3%, Hindoes 1,8%, overigen 3,4%. En in tegenstelling tot u lever ik wel even de bron erbij zodat u die op uw gemak kunt bekijken: https://www.cia.gov/library/pu(...)actbook/geos/id.html
Ik wil niet vervelend zijn, maar ik hecht toch meer waarde aan dat onderzoek van die CIA jongens dan aan dat natte vingerwerk van YB.

Zoals ik al opmerkte hebben vele ambassades speciale personeelsleden die - naast de officiele staatscijfers - de "echte" info moeten zoeken. Trouwens, een zeer interessant (maar ook gevaarlijk) spel.

Dat gevaarlijk spel is wel aan die CIA mannen toevertrouwd.
sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 21-12-2010 04:47 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]
Duidelijk geflatteerd. Zoals ook ten tijde van het communisme de communistische landen "godsdienstloos" waren. Na de ineenzakking van het communisme bleken onder de bodem de religies nog volop te floreren; zelfs zo erg dat dat juist weer nieuwe oorlogen opriep.

Die nieuwe religies waren niet de oorzaak van die nieuwe oorlogen YB. Die strijd ging om grond en macht. Hoe is het anders te verklaren dat GeorgiŽ (overwegend christelijk) Zuid-OssetiŽ binnenviel (ook overwegend christelijk) en Rusland op haar beurt (ook christelijk) GeorgiŽ bezette? Door de val van de Sovjet-Unie verdwenen oude communistische leiders en er ontstond een machts- en ordevacuŁm dat door nieuwe leiders, nieuwe clans en criminelen werd gevuld.
Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Nou, op dit topic komt geen reactie meer van de starter ervan. Mocht dit wel zijn, dan eerst maar een emailtje aan mij zodat ik het onderwerp kan heropenen. Vooralsnog gaat deze de archieven in.Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

86,573,481 pageviews Een website van indahnesia.com